Please choose your Language

Aplikimi-Online / CV

Përmbushi ëndrrat tua të punës ose apliko online tek ne...

PMK – Albania » Startseite

Mirëseerdhët

Mirëseerdhët në faqen e internetit të PMK Medical Germany GmbH!

Ne jemi parneri Juaj kompetent për vendosjen e kontaktit direkt.
Ne ju ofrojmë staf infermierie të trajnuar dhe të kualifikuar, asistentë të radiologjisë, fizioterapistë dhe mjekë asistentë.

 

Ndërmjetësim të infermiereve të huaj

Ju kërkoni infermierë të kualifikuar në tregun gjerman të punës për kompaninë tuaj?

Shpenzimet tuaja nuk janë në proporcion me rezultatin që dëshironi?

Ju nuk merrni ndonjë ofertë për vendet tuaja të lira të punës edhe pse u ofroni infermiereve kushtet më të mira për punë?

Infermierët tanë nga Shqipëria / Ballkani mund t’ju ndihmojnë të ndryshoni dhe të përmirësoni gjendjen tuaj!

Kompania jonë PMK në Shqipëri  rekruton kandidatët në vendin ku ndodhen ata. Bashkëpunëtoret tonë njohin tregun dhe mentalitetin e kandidatëve. Kandidatët do të jenë të lumtur nëse në të ardhmen mund të punojnë si infermier në Gjermani.