Please choose your Language

Aplikimi-Online / CV

Përmbushi ëndrrat tua të punës ose apliko online tek ne...

PMK – Albania » PMK Medical Germany Europe

PMK Medical Germany

Mungesa e punëtorëve të kualifikuar në fushën e infermierisë në Gjermani është jashtëzakonishtë e madhe. Kompania PMK Medical Germany sh.p.k ju ndihmon për të gjetur personelin e duhur.
Ne rekrutojmë personal të profesionalizuar nga këto shtete:

  • Shqipëri (focus të veçantë)
  • Kosova
  • Maqedonia veriore

 

Kompania PMK merr përsipër shërbimet e mëposhtme:

  • zgjedhja personale e kandidatëve
  • procesin e terësishëm të njohjes së profesionit
  • lejen e punes dhe lejen e qëndrimit
  • procesin e terësishëm të marrjes së vizës
  • organizimin e udhëtimit
  • mbështetje pranë organeve administrative
  • mbështetje përgjatë rrugës së integrimit