Please choose your Language

Aplikimi-Online / CV

Përmbushi ëndrrat tua të punës ose apliko online tek ne...

PMK – Kosovo » Kooperationen – Bashkëpunimi

Bashkëpunimet

 

Të gjithë kandidatët janë shumë të motivuar dhe shumë të trajnuar.

Përmes shkollës sonë të gjuhës në Tiranë, kandidatët trajnohen deri në nivelin e gjuhës B2.

Kandidatët janë të përgatitur siç duhet për aktivitetet e tyre profesionale dhe infermierore.

PMK Sprachinsitut SHPK
Blloku Vasil Shanto
Preng Bibe Doda
Pallati 5,Hyrja 1
1001 Tirana/Albanien
Web: www.pmk-sprachinstitut.de

PMK Medical Tirana SHPK
Blloku Vasil Shanto
Preng Bibe Doda
Pallati 5,Hyrja 1
1001 Tirana/Albanien


Ihr Ansprechpartner vor Ort:
Amarilda Hoxha
E-Mail: ahoxha@pmk-medial-germany.de
Tel.:+355/68 330 2219