Please choose your Language

Aplikimi-Online / CV

Përmbushi ëndrrat tua të punës ose apliko online tek ne...

PMK – Kosovo » Bewerber Informationen – Informatat

Ne jemi duke kërkuar për klientët tanë?

 

 • Infermierë / motra medicinale
 • Infermierë pediatër
 • Mami
 • Asistentë radiologjie
 • Asistentë laboratorie
 • Fizioterapistë

SHËRBIMET PËR KANDIDATËT TANË

 • Punë shumë të mira në Gjermani me punëdhënës të mirënjohur dhe të shkëlqyeshëm
 • Aplikim online për vizën e nevojshme
 • Përgatitjen e të gjitha dokumenteve për vizë
 • Trajnim intensiv dhe i orientuar i mësimit të gjuhës gjermane në institutin tonë gjuhësor
 • Marrja përsipër e të gjithë procesit të njohjes së profesionit tuaj (procesi i nostrifikimit)
 • Shoqërimi dhe mbështetja përgjatë procedurës së aplikimit (p.sh. vizitat tek autoritetet administarive)
 • Ndihmë në gjetjen e akomodimit për familjet tuaja.

Klientët tanë

 • Klinikat universitare
 • Klinikat e kujdesit maksimal, bazë dhe standard
 • Klinikat rehabilitive
 • Laboret
 • Qendrat Radiologjike
 • Qendrat Fizioterapeutike

 

INFORMACION MBI FILLIMIN E PUNËS NË GJERMANI

Kërkesat për të punuar në Gjermani

 • Përfundim të sukseshëm të një studimi përkatës 3 vjeçar
 • Përfundim i një shkollë të lartë apo universitare
 • dëshmi e një praktike 3 mujore të licencës
 • Leje valide për ushtrimin e profesionit

 

PMK Medical GmbH merr përsipër të gjitha detyrat dhe obligimet administrative për ju deri në fillimin e punës në Gjermani.

 


Kemi zgjuar intersin Tauj?

 

Na kontaktoni në info@pkm-medical.de ose na telefononi direkt, ju mund të gjeni numrat tanë të telefonit nën Kontakt

 

 

 


Thjesht aplikoni këtu: aplikim online