Please choose your Language

Aplikimi-Online / CV

Përmbushi ëndrrat tua të punës ose apliko online tek ne...

PMK – Kosovo » Personalvermittlung – Rekrutimi

Ndërmejetësimi i personalit

Kërkimi dhe perzgjedhja e personelit të përshtatshëm dhe të kualifikuar është zakonisht shumë e mundimshme dhe shpenzon shumë kohë. Përveç kësaj, përfitimi nga mundi dhe përpjekja shpesh nuk mund të përmbushë idete e veta.

Kompania PMK Medical Germany sh.p.k merr përsipër ketë detyrë për Ju:

Ne ju ofrojmë kandidatë me kualifikimet e mëposhtme:

 • Infermierë/ motra medicinale
  Infermierë pediatër
  Mamitë
  Asistentë radiologjie
  Asistentë laboratorie
  Fizioterapistë

Përparësitë tuaja

 • asnjë shpenzim për kërkimin e personelit
 • nuk humbni kohë për bisedat personale
 • nuk humbni kohë për procedurat administrative për njohjen e profesionit
 • zbatimi i drejtpërdrejtë dhe profesional i kërkesave tuaja

Diskrecioni është çështje e natyrshme

 

 

Procesi i ndërmjetësimit

Rekrutimi i kandidatëve
Kandidatët janë rekrutuar kryesisht në Evropën Jug-Lindore me një fokus të veçantë në Shqipëri.

Përzgjedhja e kandidatëve
Kjo zhvillohet ekskluzivisht përmes intervistave personale në përfaqësitë tona.

Prezentimi i kandidatëve
Këto janë bllokuar për ju për tre javë dhe nuk do t’u kalohen klientëve të tjerë gjatë kësaj kohe.
Pasi të jenë përzgjedhur kandidatët, ju do të merrni profilet përkatëse të kandidatëve.

Intervistimi i kandidatëve
Për shkak të distancës fizike intervistimi bëhët përmes viedeo-telefonisë (p.sh. skype).
Sigurisht, ju gjithashtu mund të zhvilloni intervista personalisht në vend.
Ne organizojmë udhëtimin dhe akomoditimin tuaj.

Punësimi i kandidatëve
Pasi të keni zgjedhur kandidatët, ata do të marrin kontratën e punës nga ju.